Eigen producties
THEATER
OTO SPEELT…
GOMAAR
DEEL I : STEKEZOTVANU

OTO viert 25 jaar!

Tekst: Wim De Wulf
Regie: Piet Lesage
Spel: Marcelle Bogaert, Bavo Buys, Sarah Decadt, Jaklien Dumarey, Wim Lips, Lieven Onraedt , Ann Vandenbussche,Wouter Willaert

Met de Gomaar-trilogie schreef Wim De Wulf een even geestig als louterend levensportret, tegen de achtergrond van een veranderend Vlaanderen. Liefdevol, maar niet gespeend van kritische ironie. Volks, maar ook diepmenselijk universeel. Als geen ander theaterauteur weet De Wulf een onvrede met het leven te paren aan een poëtisch panorama van dorp, stad en familie.

OTO speelt… STEKEZOTVANU, het eerste deel van de trilogie.
We volgen Godfried en Maria, een koppel tegen wil en dank. Wanneer Maria een zoon baart, wordt die Gomaar genoemd omdat dat, aldus Godfried, een mooie combinatie is van GOdfried en MAARia. Gomaar groeit op en brengt het gros van zijn tijd door met Gaspard, de knecht op de boerderij van zijn vader.

Gomaar boerenzoon, achter 't gat van een paard. Op zoek naar zijn vader.

'Alles komt altijd terug'

Na "Iseland, Iseland", "Ongelikt", "Het Publiek", "Shakespeare all in", "Biedermann en de brandstichters", "Bloedbruiloft", "Bruid in de morgen", "Mamma Medea", "Un air de famille", "Hotel Tomelho"… en vele, vele andere!

Na enkele Gouden Meeuwen, een paar Provinciaal Theaterfestival-prijzen, een overwinning van het monologenfestival van OPENDOEK… en nog vele, vele anderen zal ‘Zilveren’ OTO dit seizoen verrassen… met een verrassende Zilveren eigen productie!


SITEMAP

Programma
Tickets en reservaties
Eigen producties
Cafe Foyer
Sponsors
Contact
Varia

CONTACT

Het Bedrijf / OTO vzw
Leopold II laan 9 A
Oostduinkerke-Dorp
info@hetbedrijf.be
0494/604 136
© Copyright © 2012 - 2018 - Het Bedrijf. OTO. Alle rechten voorbehouden.